Tarief en vergoeding van therapie bij Psycholoog Leeuwarden

Tarieven en duur van sessie bij Psycholoog Leeuwarden:

  • Individuele therapie duurt bij mij 45 minuten en kost 95,- euro.
  • Een coaching afspraak duurt ook 45 minuten en kost 115,- euro.

Bij mij is het ook mogelijk om buiten kantoortijden langs te komen alleen hier zitten wel extra kost aan verbonden, zo kost dit 20,- euro extra op het standaard tarief.

Betalen en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. En als we hebben afgesproken en je kunt onverhoopt niet, laat het dan 24 uur van tevoren weten, dan kan iemand anders ingepland worden. Je begrijpt dat de afspraak anders in rekening moet worden gebracht.

Vergoeding

Sommige verzekeraars vergoeden alles. Anderen hebben een maximum op het aantal sessies. En sommigen vergoeden helemaal niets. Goed om van tevoren even na te kijken dus. Dit geldt alleen voor individuele therapie. Relatietherapie wordt momenteel door geen enkele zorgverzekeraar vergoed.

Voor de verzekeringen geldt, dat therapie alleen in de aanvullende verzekering valt. Het hangt van je verzekering af of de therapie geheel of niet vergoed wordt. Als je er niet uitkomt, bel of mail dan even, dan kijken we met je mee.

Je begrijpt dat we niet op voorhand aan kunnen geven of je uiteindelijk vergoeding krijgt, maar we kunnen wel naast je staan en je helpen het uit te zoeken. Stem het dus goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Psycholoog Leeuwarden: de voordelen

  • Je hoeft niet te wachten, er is geen wachtlijst en mocht het nodig zijn, dan wordt je doorverwezen.
  • Een persoonlijke benadering: in onze betrokkenheid zoeken we naar een specifieke, op jou gebaseerde, benadering en werkwijze. In het contact ontstaat een antwoord op de vraag wat jij nodig hebt om weer in je kracht te komen.
  • De klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar. Veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Wil je meer weten over tarieven en vergoeding?

Maak een afspraak: bel voor een afspraak naar 058-5853741 of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Leeuwarden.