Heb je een klacht over de behandeling van Psycholoog Leeuwarden?

De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Psycholoog Leeuwarden is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Dat is een landelijke organisatie die de kwaliteit en integriteit van ons werk waarborgt. We hebben afspraken over vakkundigheid, zorgvuldigheid en zorg voor de cliënt. Dat is belangrijk voor ons en ook voor jou. Als je het logo van de NFG ziet, dan heb je zekerheid over zaken als kwaliteit, opleiding en controle.

Goed contact

We werken open en laagdrempelig. Als cliënten vragen hebben, of ergens mee zitten, komen ze meestal gewoon bij ons. We spreken het uit. Dat contact is belangrijk en cliënten waarderen zo’n gelijkwaardige, open houding.
Ondanks dat kan het gebeuren dat je een klacht hebt. Aarzel dan niet die klacht te delen met het NFG.

Gegevens NFG

Het beste stuur je je klacht per brief naar de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, Afdeling Registratie en Tuchtrecht-Instituut, Postbus 75, 9430 AB Westerbork.
In een klacht moet staan:

  • Naam, adres en woonplaats van de klager.
  • Naam, voorletters en adres/werkadres van de aangeklaagde.
  • Korte omschrijving van de klacht, zoveel mogelijk voorzien van de data, feiten en omstandigheden waarop de klacht berust.
  • Handtekening van de klager.

Voor meer informatie over het NFG kijk op nfg.nl.

Wil je meer weten over het NFG, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over hoe ik je kan helpen – bel naar 058-5853741 of stuur even een mail naar Psycholoog Leeuwarden ter attentie van Henrike van Velde. Ik help je graag.