Psycholoog Leeuwarden

Psycholoog Leeuwarden – Lisa Schutte

Al van jongs af aan geïnteresseerd in waarom mensen doen wat ze doen, wat ze denken en waarom ze daar soms in vastlopen. Wil anderen helpen tot hun recht te komen en een gelukkig leven te leiden. Al tijdens middelbare school door geven van bijles en huiswerkbegeleiding, later als student-assistent en daarna als psycholoog. Nuchter en met humor, altijd met aandacht en waardenvrij.

Mensen lopen niet vast omdat ze in het verleden of in de toekomst leven. Mensen lopen vast omdat ze in het nu te veel bezig zijn met herinneringen van toen of gedachten over later. Samen werken naar weer in het nu te zijn en te werken aan dat wat echt belangrijk voor jou is. Ik wil mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Ik wil weten wat iemand drijft en zet mij graag in om mensen meer inzicht te geven in hun kwaliteiten en aandachtspunten.

Echt leren kennen en helpen

Het contact met en het begeleiden van mensen in hun werk en leven spreekt mij aan en motiveert. Wanneer mensen zich goed voelen komen hun kwaliteiten pas echt goed naar voren. Dit kan zijn op de werkvloer maar ook zeker met betrekking tot hun gezondheid en levensstijl. Ik krijg veel energie van het ontmoeten van nieuwe mensen en het echt leren kennen van iemand. Ik zet mij altijd voor de volle honderd procent in om het beste resultaat te behalen, of dit nou tijdens mijn studie is, in mijn werk of op persoonlijk vlak.

Geen eindeloze therapie, wel loop ik een stukje met je mee en help ik je om weer in het juiste spoor te komen. Praktische oefeningen en prettige gesprekken in een veilige omgeving. Intake kennismaking samen kijken wat er aan de hand is en hoe jij het beste geholpen zou zijn. Jij hebt de regie, ik ondersteun.

Contact met Lisa

Wil je meer over mij weten, of ben je benieuwd of ik jou kan helpen? Bel naar Psycholoog Leeuwarden of stuur een berichtt.a.v. Lisa Schutte