Psycholoog Leeuwarden

Over Lilian Ramdien

Mijn naam is Lilian Ramdien, orthopedagoog in Leeuwarden. Als Orthopedagoog heb ik veel ervaring met verschillende levensfasen. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs en de hulpverlening ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik geef individuele psychologische begeleiding en coaching en heb veel ervaring met studenten en (jong)volwassenen die vastlopen in hun studie/werk/relatie en veel stress ervaren. Ik denk niet in hokjes en diagnoses. Centraal staat jouw verhaal en hulpvraag.

Open en betrokken

Mensen ervaren mij als open, betrokken en direct. Als het nodig is ben ik confronterend en hou ik een spiegel voor. We onderzoeken de klachten die zich nu voordoen en hoe je daar op reageert zodat je inzicht krijgt in je gedrag. Vervolgens kijken we wat er mogelijk is om tot ander gedrag te komen. Om nieuwe resultaten te krijgen, moet je namelijk ook andere dingen ondernemen. Wie hetzelfde blijft doen, zal hetzelfde resultaat krijgen.

Ik gebruik enerzijds verschillende theorieën, technieken en gespreksvormen aangevuld met levenservaring, intuïtie en creativiteit. Ook kan het zijn dat ik huiswerkopdrachten meegeef. Het met je hoofd snappen is één ding, maar het doorvoelen en het praktisch maken in het dagelijks leven is bestendiger. Oefening baart kunst. Het gaat er namelijk niet zozeer om dat ik problemen wegneem, maar dat jij leert om er op een andere manier mee om te gaan. Dat is de essentie van therapie.

Contact Psycholoog Leeuwarden

Je kunt met elke vraag bij ons terecht; en alsjeblieft aarzel niet, wat voor jou ingewikkeld is, vaag is of iets om-je-voor-te-schamen, is dat voor ons helemaal niet. Als je je verhaal doet, merk je meteen hoe we hier samen mee aan de slag kunnen. Bel voor een afspraak naar  058-5853741 of mail gerust naar Psycholoog Leeuwarden.