Cliëntervaringen van Psychologen Leeuwarden

Ik heb een aantal mensen gevraagd kort een stukje te schrijven over de therapie die ze bij mij hebben gevolgd:

5/5

“Er is een last van me afgevallen door de gesprekken met jou. De inzichten in de gebeurtenissen van het verleden, maken dat ik het eindelijk kan laten rusten. Het achtervolgt mij niet meer en mijn woede en angst zijn verdwenen. Nu is er verdriet om dat wat er gebeurt is, maar de pijn is eruit. Bedankt!”

4/5

“Ik wil je graag nog een keer bedanken voor alles wat je voor mij betekend hebt. Ik heb rust en vrede en door de gesprekken heb ik de moed gevonden weer contact te zoeken met mijn vader. Het gaat nog steeds goed met me, bedankt.”

4/5

“Bedankt voor de goede gesprekken, ik voel meer rust en vrede. Het overspannen gevoel is afgenomen.”

4/5

“Bedankt voor al je goede zorgen. Ik heb de balans weer weten te vinden.”

5/5

“Bedankt voor alles! Jij zag mij, luisterde naar mij, en hierdoor vond ik mijzelf terug! Ik kan nu weer van mijzelf houden en van het leven genieten.”

5/5

“Jij bent een van de weinigen die Tine ‘echt’ zagen. Het was fijn om bij jou mijn verhaal kwijt te kunnen, alles te ordenen. Ik ben sterker geworden en heb mijn minderwaardigheid weten te overwinnen. Ik voel me een krachtig persoon en ben gegroeid in assertiviteit.”

5/5

“Ik wil je bedanken want het gaat op dit moment zo goed! Ik ben geslaagd! Ik heb mijn angsten overwonnen en ik ben zo tevreden met mijzelf. Ik doe rustiger aan en kan me beter focussen. Bedankt voor alles, jij hebt mijn bel doorgeprikt en mijn ogen geopend!”

4/5

“Door jou heb ik de boosheid en agressie los durven laten. Mijn toekomst wordt er niet langer door beheerst. Ik heb met een andere blik en meer begrip gekeken naar de afgelopen jaren. Ik voel spijt, maar geen schuld en schaamte meer. Ook heb ik leren accepteren dat ik minder kan, dat ik grenzen mag stellen en dat ik niet aan de verwachtingen van anderen hoef te voldoen.”

Neem nu contact op

Heb je nog vragen of wil je meer weten over ons? Neem telefonisch contact op via 058-5853741 of vul het contactformulier in naar Psycholoog Leeuwarden.